Verrukacid z papilomů: recenze, cena

Hlavní Dislokace

Mnoho lidí má papilomy a bradavice. Ne každý spěchá s tímto problémem navštívit lékaře - obvykle se to stane, pouze pokud se papilom nachází na viditelném místě nebo pokud náhle začne bolet nebo krvácet. K vlastnímu odstranění papilomů můžete použít přípravek "Verrukatsid". Vlastnosti drogy "Verrukacid", recenze lékařů a pacientů - v našem dalším článku.

Akt

Díky svým kauterizačním vlastnostem způsobuje Verrukacid ® chemickou destrukci bradavic a papilomů, ale na rozdíl od Feresolu ® působí Verrukacid ® jemněji, ničí bradavice bodově, aniž by pronikal do zdravých tkání. Proto po aplikaci Verrukacidu ® nezůstávají na pokožce žádné jizvy.

aplikace

Verrukacid ® se nanáší bodově pomocí speciálního aplikátoru. Je nutné jemně mazat pouze povrch bradavice, aby nedošlo ke kontaktu s pokožkou kolem ní. Nový lék je účinný při odstraňování bradavic, papilomů, keratomů a suchých mozolů na nohou. Neměl by být používán v interdigitálních prostorech, v záhybech třísel, v oblastech silně pocení na těle a na sliznicích. Pokud jsou bradavice nebo papilomy malé - do 2 mm - postačuje jediná aplikace přípravku Verrukacid®. Doporučuje se mazat větší prvky 3-4krát za sebou s přestávkami, aby se kapalina vysušila. Je nutné pečlivě si přečíst pokyny!

Opatření

Vyvarujte se kontaktu se zdravou kůží a sliznicemi (zejména očima). V případě zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte očního lékaře.

Neobvazujte, nelepte sádrou nebo mastně ošetřené oblasti mastí, neodstraňujte kůry, znovu aplikujte lék před stanovenou dobou. Je nutné zajistit zaschnutí ošetřené oblasti na vzduchu, vyloučit její kontakt s oděvy ze syntetické tkaniny, první den neumýt.

Nedoporučuje se aplikovat Verrukacid na útvary umístěné v kožních záhybech (záhyby třísel, anální oblasti, interdigitální mezery atd.) A silně pocení, aby nedošlo k popálení nedotčené pokožky.

V případě náhodného kontaktu léčiva se zdravou kůží je nutné jej okamžitě, opatrně, bez otírání, odstranit z kůže a poté zasáhnout postižená místa 10-40% ethylalkoholem nebo kapalinami obsahujícími alkohol (pleťové vody, kolínská voda) a důkladně opláchnout teplou vodou a mýdlem.

V případě popálení se doporučuje použít prostředky proti popálení a hojení.

Zvláštní pozornost je třeba věnovat užívání drogy u dětí..

Vedlejší efekty

1) Verrucacid může způsobit popáleniny kůže.

Co dělat:

  • okamžitě přebytečný roztok nasajte vatovou podložkou,
  • nalijte místo spálení vodkou (vodka rozpouští Verrukacid lépe než čistá voda),
  • opláchněte velkým množstvím teplé vody,
  • suchá kůže,
  • ošetřete oblast popálení aerosolem Olazol nebo Panthenol několik dní.

2) Alergická reakce ve formě vyrážek na vzdálených oblastech pokožky, které nebyly léčeny Verrukacidem.

Co dělat:

  • užívejte antialergické léky uvnitř (Cetrin, Suprastin atd.),
  • pokud je uvedeno - lokálně antialergické masti.

3) Zarudnutí spojivky očí. Je to vzácné, pouze při aplikaci na obličej. Průchod sám.

Kontraindikace

  • Děti do 7 let.
  • Kůže nelze zpracovat na ploše větší než 20 centimetrů čtverečních.
  • Nemažte sliznice a rty.
  • Ošetření obličeje je nežádoucí (doporučuje se, aby to dělal pouze lékař).
  • Nemazejte krtky a névy, abyste zabránili jejich růstu a přechodu na rakovinu..

Těhotné a kojící ženy

Těhotné ženy by neměly být kategoricky
Kojení - ne na hrudi a na pažích. Zbytek těla - můžete.

Cena a analogy

Podle jakého kritéria je jistě možné porovnat Verrukacid s jeho protějšky, zejména Ferezol, Supercleaner, Dermavit a dalšími, je cena. Náklady na Verrukacid lze nazvat průměrnými, tuto drogu určitě nelze připsat nejdražším, ale nemůžete to nazvat upřímně levně..

Cena však v tomto případě nijak neovlivňuje účinnost, takže výběr by měl být spíše proveden nejen obchodním názvem nebo cenou, ale také přenositelností, pravděpodobným vývojem vedlejších účinků, možností dosažení požadovaných výsledků atd..

Recenze lékařů o přípravku "Verrukacid"

Stanovení nejlepšího léku nebo nalezení ideální chirurgické metody pro odstranění papilomů je poměrně obtížné. Řešení jako Verrukacid a jeho analogy lze tedy použít doma, což se ukazuje jako velké plus. Současně se ukázaly být docela agresivní a nekontrolované používání vede k tomu, že se někdy pomocí těchto prostředků lidé snaží zbavit formací, které by měly být odstraněny pouze chirurgicky, a výsledné tkáně by měly být biopsovány.

Ve většině případů jsou chirurgické techniky výhodnější, ale lze je použít pouze na klinice, jejich výsledek do značné míry závisí na kvalifikaci odborníka a dlouhé období zotavení po zákroku a možné komplikace odrazují mnoho lidí od možnosti takové léčby..

Je také obtížné zvolit nejlepší řešení mezi léky, takže se mnoho lidí pokouší učinit konečnou volbu na základě zpětné vazby jak od odborníků, tak od lidí, kteří si údajně již lék sami vyzkoušeli. Internet se prostě hemží pozitivními recenzemi, jak o Verrukacidu, tak o mnoha jeho analogech, proto není vždy možné říci, že takový přístup k výběru je správný a rozumný.

"Nemůžeme říci, že Verrukacid nepomůže při odstraňování papilomů nebo jiných benigních novotvarů, proto stále opakujeme, že tento lék funguje, ale není univerzálním řešením." Když se nás zeptáme, kde získat univerzální drogu, nemůžeme na nic odpovědět. Bohužel tyto fondy dnes jednoduše neexistují. Proto, pokud si chcete vybrat dobrý lék a být si jisti výsledky jeho užívání, je lepší jít na schůzku s odborníkem, v případě potřeby vyšetřit novotvar a teprve poté spolu s lékařem zvolit vhodný lék pro sebe, “říká vedoucí dermatologického centra Yang Vánek.

Recenze pacientů o přípravku „Verrukacid“

Irina, 14. května 2017 12:32

Ano, překvapivě snadno odstraňuje papilomy. Několik let jsem chodil s těmito „dekoracemi“. Ukázalo se, že můžete jednoduše pomazat a počkat, až zčernají a zmizí samy.

Maria, 11. dubna 2017 20:43

V životě jsem nikdy netrpěl papilomy nebo bradavicemi... A tady jsem našel několik věcí na krku a na tváři - nad obočím. Rozhodl jsem se ten v obličeji odstranit z obličeje... stokrát jsem toho litoval. Odstranili nějakou metodu rádiových vln, zkrátka papillom „smažili“... Nejprve se to dlouho uzdravovalo a teď je jizva! zbytek byl na radu přítele ošetřen verrukacidem. A nevěřte tomu, zmizel za den. Věděl bych, že bych odstranil všechno bez nemocnic a lékařů.

Lizaveta 5. února 2017 5:38

Můj manžel měl bradavici, vždy si ji sbíral, stejně jako dítě by mu dal facku... Stále říkala: kupte si verrukatsid, ne... tvrdohlavý, myslel jsem si, že to samo zmizí. A pak vyskočil druhý - okamžitě jsem běžel do lékárny)) Chcete-li se přihlásit, samozřejmě jsem mu pomohl. Druhý den už bylo jasné, že míjejí, a po pěti dnech už nebylo ani stopy!

Elena, 17. ledna 2017 18:15

Ahoj! Sedmileté dítě dostalo verrukacid na zdravou pokožku! Zarudnutí nezmizí se vším, někde se pokožka drží a mezi prsty se zdá, že je stále hlouběji a hlouběji, řekni mi, co mám dělat, prosím!

Daria, 13. prosince 2016 18:38

S pomocí verrukacidu se zbavila papilomů. A nejdříve jsem šel na kliniku - chtěl jsem kauterizovat laserem. Ale za to, že jsem si odstranil všechny pupínky, jsem dostal takovou astronomickou postavu, až jsem vyronil slzu. Okamžitě v lékárně jsem koupil verrukacid za 190 rublů a vše jsem zpracoval doma.
Papilomy nejprve ztmavly a zmenšily se. O týden později odpadli spolu s kůrou a zanechali hladkou růžovou kůži. Pak se vše vyrovnalo. A nepamatuji si to. kde jsi byl.

soffa, 9. prosince 2016 17:13

Četl jsem také na fórech, že po odstranění bradavic verrukacidem a jinými léky doporučují pít nejen antivirotika, ale také k posílení imunitního systému..

Lilu_1, 15. října 2016 9:11

Ahoj. Nikdy jsem netrpěl bradavicemi... a pak jsem jednoho dne viděl, jak mi jeden vyskočil na nohu. ((((Byl jsem naštvaný, ošklivý - koneckonců, stále je to dívka, a tohle je nakonec moje zdraví. První věc, kterou jsem koupil, byla Cryopharma, bylo doporučeno v lékárně ( Rozhodl jsem se kvůli tomu nechodit k lékaři), říkají, že to pomáhá, dobře, mnozí z nás to berou a jsou spokojení atd. A byla to první zkušenost s řešením bradavice, dodám - ne moc efektivní. No, koupil jsem to. není tak velký a při použití produktu je stejná zdravá kůže také závislá ((((nepříjemný fakt, řeknu vám. Bradavice samozřejmě prošla, ale po několika měsících se objevila nová, nedaleko od předchozí) ((Šel jsem k lékaři - řekl, co a jak... ona Byla mi doporučena alternativa - vyzkoušet verrukacid. Mimochodem, je to pohodlnější použití. Uplynulo pár měsíců, co jsem ji vytáhl... doufám, že se už neobjeví. Takže - každému jeho vlastnímu! Zkuste, zacházejte a buďte zdraví.

Sunnny, 4. října 2016 17:29

Vzpomínám si, že jsem v hlubokém dětství vytáhl ošklivou bradavici tím, že jsem ji uvázal nití, a pak jsem nit zahrabal do země - a bradavice ve skutečnosti zmizela. Nyní se toto neštěstí stalo znovu Poté, co jsem si prostudoval otázku na internetu - rozhodl jsem se použít verrukacid - levnou a domácí metodu. Uvědomil jsem si, že nejdůležitější je přesně podle pokynů, takže bez komplikací - a kde ve spěchu - jsem udělal všechno opatrně a pomalu a díky bohu neexistuje žádná taková ošklivá věc.

Sofie, 4. října 2016 17:08

Vzpomínám si, že jsem v hlubokém dětství odstranil ošklivou bradavici tím, že jsem ji uvázal nití, a po chvíli jsem tuto nitku zabořil do země - a bradavice zmizela. Nyní se tento útok opakoval. No, teď na to existují prostředky. Studoval jsem problém na internetu a rozhodl jsem se zastavit na verrukacidu - je to levné, zvládnete to sami. Z popisů jsem pochopil, že hlavní věcí jsou bezpečnostní opatření. Vše jsem dostal podle pokynů za 2-3 týdny. Píšou také, že se to může znovu objevit - nechám verrukatsity připravené - pokud něco zopakuji.

Pshenitsa, 26. října 2015 0:52

Tímto lékem byl odstraněn keratom. Nejprve jsem si myslel, že je to krtek, ale doktor řekl, že jde o keratom a doporučil Verrukacidovi, aby jej odstranil nebo odstranil laserem. Bojím se jakékoli manipulace v nemocnici, tak jsem to doma odstranil Verrukacidem. Nečekal, ale 2 použití byla dost. Nejprve úplně neodcházela a musela postup opakovat. Ale přesto jsem šťastný!

Valya, 14. října 2015 22:42

Kolikrát jsem bradavice odstranil dusíkem, tolikrát se ke mně vrátily a narostly ještě větší než před odstraněním. Po odstranění verrukacidem vypadli a zanechali po sobě skutečný tunel, který se rychle uzdravil a na místě bradavice nebylo nic.

Kirilova Katya Nikolaevna, 8. února 2017

Ano, verrukacid je opravdu velmi účinný lék - no, co chcete - spaluje bradavice. Proto je nutné jej používat velmi opatrně - opatrně odkapávat, aby nespadl - nejlépe nelepit kolem omítky a bez lítosti ji potřít mastí - použil jsem zinek. Nyní, pokud je vše provedeno pomalu podle pokynů, pak jsem odpadl 5. den bez komplikací.

Sergey, 2016-11-20

Koupil jsem si verrukacid. Mám papilomy. Rozhodl jsem se zkusit dva. Velikost 2,5 mm. Namal 4krát. Výsledkem je zarudnutí kolem papilomů a nic jiného. Absolutní rozvod za peníze. Nikdy nekupujte tuto drogu. Nyní musíte jít k onkologovi.

Nikdy nebyla ani jedna bradavice, ale jednoho dne jsem našel jednu na noze ((nešel jsem k lékaři kvůli takové malé holčičce. Konzultoval jsem to se svými přáteli, prohledal internet a rozhodl jsem se pro verucacidu. A jsem tak rád, že jsem se nemýlil - lék je jednoduchý super - jedná rychle, efektivně, beze stop!

jaká hrůza jsou ty bradavice - tolik jsem s nimi trpěl. Vytáhl jsem to lidovými prostředky - protože jsem četl o popáleninách a jiných potížích při odstraňování drog - a finance nedovolily laser. Stručně řečeno, rozhodl jsem se. Ale dělala všechno podle pokynů verrukacida a velmi velmi pomalu. Nejprve jsem všechno jednou potřel. Pak se stala odvážnější. Ano, pokud se podle pokynů ukázalo, že to není děsivé. Po 2-3 týdnech jsem na ně pravděpodobně zapomněl. Ale tady píší - že se mohou vrátit - pozoruji. Pokud něco - kurz zopakuji znovu.

Byl to tento lék, který pomohl zbavit se více než stovky papilomů s ginetálním HPV. Že jsem to prostě nezkoušel. Slyšel jsem, že Aldara pomáhá, i když to stojí báječné peníze, ale ne. Můj lékař předepsal tablety Isoprinosinu, poté, co je začal užívat, začal je odstraňovat Verucocidem, ale všiml si, že je účinnější nemočit si ránu co nejdéle po léčbě. Vše důkladně omyjte mýdlem kolem rány a osušte. A tak nejméně čtyři dny. Když kůra zčerná a ztvrdne, pak nejméně dvakrát denně ošetřete samotnou ránu zředěným interferonem (vatový tampon), další den ji ošetřete Epigenem (sprej). Další den znovu s Interferonem. Všechny papilomy jsou pryč. Zbývají tři. A po dvou kurzech isoprinosinu již nebyl pomocí PCR detekován ani samotný HPV. Přestali se objevovat také nové papilomy. Zdraví pro všechny.

Verrukacid

Hodnocení 4,4 / 5
Účinnost
Cenová kvalita
Vedlejší efekty

Verrukacid (Verrucacid): 5 recenzí lékařů, 6 recenzí pacientů, návod k použití, analogy, infografika, 1 forma vydání.

Recenze lékařů o verrukacidu

Hodnocení 5,0 / 5
Účinnost
Cenová kvalita
Vedlejší efekty

"Verrukacid" je velmi dobrý lék a je velmi účinný při léčbě bradavic a papilomů. Všichni pacienti jsou s ním i přes nepříjemný zápach spokojeni. Efekt se od něj liší, cena je dostupná a můžete jej použít sami doma, hlavní věcí je nedostávat se do okolní kůže, takže s ní musíte být trochu opatrnější.

Hodnocení 5,0 / 5
Účinnost
Cenová kvalita
Vedlejší efekty

"Verrucacid" (Verrucacid) - lék s prokázanou účinností, při aplikaci je nutné chránit okolní tkáň před chemickými popáleninami. Doporučuji používat pod dohledem odborného lékaře. Při použití je také nutné užívat antivirové a imunomodulační léky, aby se zabránilo šíření viru.

Samopodání pacientem může vést k chemickým popáleninám.

Hodnocení 4,2 / 5
Účinnost
Cenová kvalita
Vedlejší efekty

"Verrukatsid" používám k lokální destrukci papilomů a genitálních bradavic, šourku. Někdy s velkými lézemi musíte drogu aplikovat několikrát.

Při aplikaci způsobuje lokální popáleniny sousedních tkání až po lokální nekrózu, a to i při nejpečlivější aplikaci Verrukacidu. Může vyžadovat použití mastí k léčbě chemického popálení pokožky. Droga má silný nepříjemný zápach

Účinné látky, které způsobují nekrózu bradavic - fenol a metakresol.

Hodnocení 2,9 / 5
Účinnost
Cenová kvalita
Vedlejší efekty

Droga není špatná, deklarovaný lokální destruktivní chemický účinek je docela přítomen.

Docela silný nepříjemný zápach. Pro samoléčbu je pacient špatně vhodný, protože bez ohledu na to, jak chráníte okolní pokožku, se látka bude šířit po obvodu s velkým podílem. Proto jako lékař volím metody elektro-destrukce „Fotekom“.

Hodnocení 5,0 / 5
Účinnost
Cenová kvalita
Vedlejší efekty

Přípravek "Verrukacid" je určen k místní léčbě papilomů způsobených virovou infekcí. Lék je účinný, ale je nemožné provést léčbu stydkých pysků sami. Pokud je to možné, je lepší to udělat s gynekologem. Lékař ošetří každý papilom, což pomůže zbavit se viru a zlepšit vaše zdraví..

Recenze pacientů o verrukacidu

Odstranil bradavici Verrukacidem. Líbilo se mi, že po odstranění nebyly na pokožce žádné skvrny a stopy. Zdravá pokožka také nespálila, protože jsem přísně dodržoval doporučení pro použití - na bradavici jsem na zdravou pokožku nanesl mastný krém. "Verrukatsidu" pět, zvládl svůj úkol.

Přípravek „Verrukacid“ odstranil několik malých a několik velkých papilomů. To 100% znamená jeho vysokou účinnost. Za levnou cenu se necítí příliš silně - dokonce jsem vydržel svůj nízký práh bolesti.

Verrukacid je skvělá droga. Odstraní bradavice v 1-2 aplikacích. Když jsem to zkusil poprvé, nevěřil jsem ve výsledek, ale předčil všechna očekávání. Bradavice právě zmizely po 7–10 dnech po použití přípravku „Verrukacid“. Lék také pomáhá se starými bradavicemi. Jedinou nevýhodou drogy je štiplavý zápach, takže ji osobně používám na balkóně, když zavírám dveře. A při aplikaci musíte být opatrní, aby se lék nedostal na zdravou pokožku. Účinnost léku je však 100%, proto takové nevýznamné, podle mého názoru, nevýhody neovlivňují výběr fondů. Mimochodem, použili jsme také odstraňovač bradavic pro desetiletou dceru, pomohlo to od prvního použití. Ale tady musíte být opatrní, neodstraňujte bradavice na rukou, jinak si děti mohou olíznout ruce a poté se produkt dostane do úst.

Při aplikaci přípravku „Verrukacid“ musíte být samozřejmě opatrní, a pokud je papilom nebo bradavice na nepřístupném nebo špatně přístupném místě, je lepší využít něčí pomoci. O tom, že toto řešení účinně odstraňuje papilomy, jsem se ale přesvědčil sám. Zde je pouze aplikátor, který je součástí sady, nahrazený párátkem. Řešení lze na ni aplikovat přesněji, ale pro aplikaci na bradavice je aplikátor pravděpodobně vhodný.

Odstranil jsem bradavici na noze pomocí „Verrukacid“. Odvedl skvělou práci, po 2 použitích nezůstalo nic. Včetně žádných popálenin a jizev po zmizení bradavice. Všechno se táhlo velmi rychle.

Pomocí přípravku „Verrukacid“ odstranila bradavice z dětské ruky. Všechno fungovalo skvěle. Podle konzistence je to olejovitá kapalina s pronikavým zápachem. Je lepší před použitím bradavice potřít zinkovou mastí, takže pokud se náhle rozšíří, nespálí zdravou pokožku - kyselina zůstává. Bradavice nejprve zbělely, poté zčernaly a po několika týdnech vypadly a zanechaly za sebou jámy.

Uvolněte formuláře

Návod k použití verrukacidu

Farmakologie

Má kauterizační účinek, koaguluje kožní bílkoviny.

Formulář vydání

Roztok pro vnější použití ve formě mobilní olejové kapaliny od narůžovělé nebo světle hnědé až hnědé s vůní fenolu.

DávkováníObalÚložný prostorProdejSkladovatelnost
1 g
fenol588 mg
metakresol392 mg

Pomocné látky: ethanol 95% 10 mg, čištěná voda do 1 g.

10 g - lahvičky z tmavého skla (1), kompletní s aplikátory nebo bez - kartonových obalů.
2 g - lahvičky z tmavého skla (1), kompletní s aplikátory nebo bez - kartonových obalů.

Dávkování

Verrukacid je určen pouze k externímu použití..

Léčivo se nanáší přesně na ošetřované místo pomocí speciálního aplikátoru nebo malé tenké dřevěné tyčinky, aby se zabránilo jeho pádu na sousední zdravé oblasti pokožky a sliznic..

Na malé papilomy (do velikosti 2 mm) a nitkovité bradavice se Verrukacid aplikuje jednou.

Větší papilomy a malé bradavice (o velikosti 2–3 mm) se lubrikují léčivem 3–4krát, s přestávkami na vysušení aplikované kapaliny.

Před odstraněním bradavic s hustým keratinovým povrchem na rukou je třeba z jejich povrchu odstranit plantární bradavice, keratomy, suché mozoly Verrukacidem a rohovité vrstvy. K tomu se na několik hodin aplikuje keratolytická mast (například 10% salicylová nebo jiné), která pokryje lubrikovanou oblast kompresním papírem nebo plastovým obalem a poté se použije gázový obvaz. Je možné utěsnit lepicí omítkou. Poté se obvaz nebo lepicí sádra odstraní, pokožka se napařuje v horké vodě s přídavkem mýdla a sody po dobu 10-15 minut a odstraní se nadržené vrstvy (odříznou nůžkami na nehty nebo kleštěmi). Verrukacid se nanáší na vysušenou pokožku několikrát, přičemž se 3-4 minutové přestávky vysuší.

Bradavice na rukou a chodidlech jsou ošetřeny Verrukacidem 7-10krát v intervalu 3-4 minut.

Keratomy a suché mozoly stačí zpracovat 3-4krát v intervalu 3-4 minut.

Pokud je nutné přípravek aplikovat vícekrát, aby nedošlo k popálení okolní pokožky, je vhodné jej namazat zinkovou pastou. Po vysušení poslední dávky Verrukacidu se pasta odstraní suchým tamponem.

Nedoporučuje se odstraňovat genitální bradavice samostatně; jejich léčba Verrukacidem se provádí v ošetřovně polykliniky dermatovenerologem nebo urologem. Lék Verrukacid se aplikuje na každý prvek samostatně 1-2krát v intervalu 3-4 minut.

Opětovné zpracování, pokud je to nutné, se provádí 6-8 dní po odpadnutí kůry. Je povoleno 4-5 procedur.

Předávkovat

Interakce

Složky léčiva se snadno rozpouštějí v základu masti, a proto se nedoporučuje mazat pokožku ošetřenou přípravkem Verrukacid mastemi..

Vedlejší efekty

Indikace

  • běžné, nitkovité a plantární bradavice;
  • papilomy;
  • genitální bradavice kůže;
  • suché mozoly;
  • keratomy.

Kontraindikace

  • zvýšená individuální citlivost na složky léčiva;
  • pigmentované névy (krtci);
  • vyrážky umístěné na červeném okraji rtů a sliznic;
  • neaplikujte lék na povrch kůže o ploše větší než 20 cm 2;
  • děti do 7 let.

Funkce aplikace

Aplikace během těhotenství a kojení

Použití drogy je možné v případech, kdy zamýšlený přínos pro matku převáží potenciální riziko pro plod nebo dítě. Během laktace se nedoporučuje odstraňovat formace umístěné na mléčných žlázách a rukou.

Aplikace u dětí

speciální instrukce

Nedovolte, aby se lék dostal na sliznice, zejména na sliznici očí. V případě kontaktu okamžitě vypláchněte oči velkým množstvím vody a poraďte se s oftalmologem.

Je nepřijatelné obvazovat oblasti ošetřené lékem, přilepit je sádrou, namazat mastmi a odstranit kůru; nemůžete znovu použít drogu dříve, než jsou podmínky uvedené výše. Oděv ze syntetických tkanin by se neměl dotýkat oblasti pokožky ošetřené tímto lékem.

Nedoporučuje se aplikovat Verrukacid na útvary umístěné v kožních záhybech (tříselné záhyby, anální oblasti, interdigitální mezery atd.) A silně pocení, aby nedošlo k popálení nedotčené pokožky kontaktního povrchu nebo v důsledku šíření léčiva na vlhkou pokožku.

Oblast pokožky ošetřené přípravkem Verrukacid by měla být vysušena na vzduchu, neměla by být mazána žádnými masti, první den po ošetření omyta vodou..

Při správném použití nezanechává lék jizvy.

Při léčbě dětí touto drogou je nutná zvláštní opatrnost a opatrnost.

Verrukacid recenze

Všechna hodnocení

  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly
  • Stěžujte si na recenzi
  • Sdílejte recenzi
  • Stránka kontroly

Ceny verrukacidů v lékárnách

Verrukacid, roztok pro vnější použití, 2 g, 1 kus. Retinoidy, Rusko19700 Řešení Verrukatsid pro externí použití Cca. 2 g384 00 Verrukacid, láhev, 2 g Retinoidy, Rusko221 00 verrukacidní řešení externí 2g fl219 00 Verrukatsid rr d / nar. Cca. 2g fl. s aplikací. # 1241 00Všechny lékárny

viz také

VERRUMAL

Duofilm

Wartner

SÍTNICE

PapillOFF

Vartocid

Pokyn Verrukacid

Články

Vaginální bakterie mohou hrát roli při rakovině děložního čípku

Rakovina děložního čípku, bakterie, bakteriální infekce, lidský papilomavirus

Lék "Verrukacid": recenze, ceny a analogy. "Verrukacid": recenze lékařů

V moderním světě čelí lidstvo množství nemocí, které jsou ze své podstaty nejjednodušší, ale abyste se jich zbavili, musíte o nich něco vědět. To platí zejména pro papilomy a bradavice. Při prvním zjištění tvorby kůže na našem těle začneme bít na poplach, vyvoláváme paniku a přemýšlíme, kde jsme mohli tuto infekci zachytit.

Nikdo není imunní vůči papilomům a bradavicím. Jsou způsobeny virovými patogeny, které se přenášejí při sebemenším dotyku do infikované oblasti. Bradavice můžete chytit prostřednictvím jakékoli domácnosti. Takže znalosti o jejich podstatě nikdy neublíží..

Mohou se tedy objevit na kterékoli části těla. Tak to může vypadat na vašich rukou.

Existuje mnoho lidových prostředků, jak se zbavit tohoto onemocnění. Ale v jednadvacátém století sotva někdo poběží mluvit s babičkou na nitkách bradavice, ale s největší pravděpodobností udělá správnou volbu ve prospěch moderních léků a půjde do nejbližší lékárny.

Mezi velkým seznamem léčivých přípravků, které mohou účinně ovlivnit vývoj nejrůznějších typů kožních útvarů, se mnoho odlišuje řešením „Verrukacid“. Recenze o něm jsou velmi pozitivní. Jeho účinnost není pochyb.

Jak ovlivňuje lék "Verrukacid" lidské tělo??

Toto řešení je schopné vypálit bradavice, papilomy a další kožní defekty, čímž zabije virus a zničí infikované kožní tkáně a umožní zdravým buňkám obnovit kompletní a rovnoměrné pokrytí.

Taková látka ve složení roztoku "Verrukacid", jako fenol, podporuje srážení proteinových struktur. Když tato složka vstoupí do infikované oblasti, dojde k nekróze a odlupování tkáně. Druhý prvek léčiva - metakresol - podporuje antibakteriální účinky.

Složení

Jaké je složení léčivého roztoku? Jeden gram léčiva "Verrukacid" představuje 0,588 gramu fenolu a 0,392 gramu metakresolu.

Forma uvolňování léku

Lék "Verrukatsid", jehož recenze jsou pouze pozitivní, se vyrábí ve formě roztoku uzavřeného v blistru. Každé jednotlivé balení obsahuje dva gramy tekuté látky, která zvládne úkol výborně v několika krocích.

Kdy se užívání drogy doporučuje??

Řešení "Verrukacid", jehož cena není fakturou pro žádný rodinný rozpočet, je nejčastěji předepisováno lékaři, aby ovlivnilo bradavice, kondylomy, papilomy, bradavice vyvíjející se na chodidlech nohou, suché mozoly zvané kuří oka, keratomy.

Jaké vedlejší účinky může tento lék způsobit??

Stejně jako jakýkoli lék na léky, přípravek Verrukacid na bradavice, jehož vlastnosti většinou odrážejí pouze pozitivní účinek léku, může také způsobit nežádoucí reakce. Patří mezi ně alergické vyrážky, zarudnutí a svědění, otoky tkání nebo popáleniny. Proto při používání tohoto léku musíte být velmi opatrní a aplikovat roztok pouze na infikované oblasti pokožky. Pokud jsou defekty pokožky nesprávně spáleny, mohou se poškodit zdravé kůže. V tomto případě nelze zabránit tvorbě hlubokých jizev..

Pokud se užívání drogy nedoporučuje?

Pokud jde o řešení „Verrukacid“, recenze pacientů uvádějí, že se jedná o účinný lék, ale jen málo lidí věnuje pozornost pokynům v jeho praktické aplikaci. A říká, že jej nelze použít k odstranění kožních útvarů v oblasti rtů, řešení není vhodné k odstraňování papilomů a bradavic na sliznicích, nedoporučuje se používat lék na dětskou pokožku, nemohou léčit rozsáhlé infekce kůže.

Vzhledem k tomu, že bradavice jsou tímto lékem doslova vypáleny a vysušeny, musíte s nimi pracovat velmi opatrně, abyste zabránili popáleninám zdravých tkání..

Lze toto řešení použít během těhotenství?

O droze "Verrukacid" pozitivní recenze zanechávají také těhotné ženy. V zajímavé pozici musíte být velmi opatrní jak při výběru léků, tak při jejich užívání, přičemž musíte zvážit všechna rizika. Koneckonců, zdraví dítěte je vždy v popředí. Proto je použití roztoku "Verrukacid" předepsáno pouze lékařem..

Během kojení byste se však měli vyhnout postupům s tímto řešením, zejména na hrudi a rukou.

Reakce při interakci s jinými léčivými přípravky

Co dalšího potřebujete vědět o řešení „Verrukacid“? Připomínky lékařů se zaměřují na skutečnost, že tento léčivý přípravek nelze používat s mastmi. Mají tendenci měnit koncentraci účinných látek v roztoku, a tak buď oslabují jeho účinek, nebo způsobují alergické reakce. Fenol rozpuštěný složkami krémových léků ztrácí své vlastnosti.

Je možné předávkování lékem a jaké důsledky lze pozorovat?

Lék "Verrukacid" (recenze některých pacientů zaznamenává tuto skutečnost) může zanechat popáleniny. Může to být důsledkem nesprávného užívání drogy nebo jejího předávkování, jak je uvedeno výše. Roztok by měl být aplikován na papilomy a bradavice velmi opatrně a přesně podle pokynů. Pouze dodržování všech pravidel bezpečného užívání drogy přispívá k bezbolestnému a účinnému lékařskému postupu.

Lék "Verrukatsid": návod k použití, cena

Tento účinný prostředek si zaslouží pozornost. Pomáhá téměř každému, kdo ho používá, zbavit se papilomů a bradavic. Podrobné informace o přípravku "Verrukacid" obsahuje návod k použití. Jeho cena v běžných lékárnách není více než dvě stě rublů. Láhev obsahuje dva gramy tekutiny a při dodržování pravidel bezpečného používání stačí odstranit více útvarů na těle. Cena léku "Verrukacid" pro bradavice je tak loajální, že není divu, že je široce používán. Toto číslo je výrazně nižší než náklady na jiné lékařské procedury zaměřené na čištění infikovaných oblastí pokožky..

Tento lék lze použít samostatně nebo doma. Aby bylo vše v pořádku, musíte vzít v úvahu následující body:

- řešení se aplikuje pouze externě;

- roztok by měl být aplikován pouze aplikátorem; můžete jej nahradit speciální dřevěnou tyčí;

- léčba bradavic a papilomů se provádí s velkou přesností při aplikaci roztoku;

- u malých formací stačí pouze jeden postup, u velkých - dvakrát až čtyřikrát, v závislosti na tom, jak se chová ošetřený defekt kůže;

- aby nedošlo k poškození zdravých oblastí, bradavic a papilomů, které vyžadují léčbu, jsou přilepeny sádrou, po které zahájí proceduru;

- ne všechny typy bradavic se po jednom použití drogy hodí k efektivnímu pečení, mnoho druhů formací musí být posouzeno odborníkem;

- léčivý roztok se nepoužívá na krtky, mnoho bradavic vyžaduje předběžné napařování, sušení před procedurou.

Recenze lékařů a pacientů o tomto léku

Co tedy říkají recenze lékařů o řešení „Verrukacid“? Všichni odborní dermatologové vždy zdůrazňují, že samoléčba může mít nežádoucí účinky.

Většina pacientů u lékaře je spokojena s cenou léku "Verrukacid". Recenze mnoha se zaměřují na levný lék nové generace. Díky tomu můžete účinně léčit kožní defekty, které přinášejí fyzické a psychické nepohodlí. Koneckonců, dnes není tak snadné se zbavit jakéhokoli onemocnění; vyžaduje to určité finanční zdroje. A je často překvapující, že droga „Verrukacid“, jejíž cena je nízká, může tak účinně ovlivnit problém mnoha lidí. Praxe však ve vztahu k řešení ukazuje jednoznačně pozitivní trendy..

Mnozí jsou spokojeni s účinností, ekonomickou spotřebou drogy "Verrukacid", cenou. Recenze spotřebitelů naznačují nejen pozitivní aspekty drogy, ale také si všimnou, spolu s jeho aktivními účinky, příliš štiplavého nepříjemného zápachu. To je možná jediná významná nevýhoda této drogy..

Analogy

Odstranění bradavic a papilomů je věcí trpělivosti a správnosti akcí, takže nikdy nedochází k okamžitému zbavení se problému. Každý, kdo se chce zbavit kožních výrůstků, může dnes užívat nový lék „Verrukacid“. Toto řešení se objevilo také v moskevských lékárnách, kde to není neobvyklé..

Mnoho pacientů, kteří se dozvěděli o účinném léku proti bradavicím, se zajímají o: „Jaká je dnes cena za Verrukacid v Moskvě?“ V metropolitních lékárnách se náklady na řešení mohou pohybovat od sto padesáti do dvě stě dvacet rublů za jednu dvougramovou láhev.

Můžete také léčit bradavice analogy tohoto léku. Patří mezi ně kapalina Ferezol, mast Viferon, roztok Kollomak. Tyto antivirové léky jsou také účinné proti typům kožních defektů..

Než budete pokračovat v nezávislé léčbě všech druhů nositelných formací, musíte mít názor lékaře se svolením provádět jakékoli procedury, aby nedošlo k poškození vašeho zdraví později.

Bradavice a papilomy jsou výsledkem nízké imunity, proto spolu s kauterizací různými léky stojí za to postarat se o posílení obranyschopnosti vašeho těla jako celku, což umožní účinněji odolávat různým jednoduchým a komplexním virovým infekcím.

VERRUKACID

Klinická a farmakologická skupina

Účinné látky

Uvolňovací forma, složení a balení

◊ Roztok pro vnější použití ve formě mobilní olejové kapaliny od narůžovělé nebo světle hnědé až hnědé s fenolovým zápachem.

1 g
fenol588 mg
metakresol392 mg

Pomocné látky: ethanol 95% 10 mg, čištěná voda do 1 g.

2 g - lahvičky z tmavého skla (1), kompletní s aplikátory nebo bez - kartonových obalů.
10 g - lahvičky z tmavého skla (1), kompletní s aplikátory nebo bez - kartonových obalů.

farmaceutický účinek

Má kauterizační účinek, koaguluje kožní bílkoviny.

  • Zeptejte se dermatologa
  • Zobrazit instituce
  • Kupte si léky

Indikace

  • běžné, nitkovité a plantární bradavice;
  • papilomy;
  • genitální bradavice kůže;
  • suché mozoly;
  • keratomy.

Kontraindikace

  • zvýšená individuální citlivost na složky léčiva;
  • pigmentované névy (krtci);
  • vyrážky umístěné na červeném okraji rtů a sliznic;
  • neaplikujte lék na povrch kůže o ploše větší než 20 cm 2;
  • děti do 7 let.

Dávkování

Verrukacid je určen pouze k externímu použití..

Léčivo se nanáší přesně na ošetřované místo pomocí speciálního aplikátoru nebo malé tenké dřevěné tyčinky, aby se zabránilo jeho pádu na sousední zdravé oblasti pokožky a sliznic..

Na malé papilomy (do velikosti 2 mm) a nitkovité bradavice se Verrukacid aplikuje jednou.

Větší papilomy a malé bradavice (o velikosti 2–3 mm) se lubrikují léčivem 3–4krát, s přestávkami na vysušení aplikované kapaliny.

Před odstraněním bradavic s hustým keratinovým povrchem na rukou je třeba z jejich povrchu odstranit plantární bradavice, keratomy, suché mozoly Verrukacidem a rohovité vrstvy. K tomu se na několik hodin aplikuje keratolytická mast (například 10% salicylová nebo jiné), která pokryje lubrikovanou oblast kompresním papírem nebo plastovým obalem a poté se použije gázový obvaz. Je možné utěsnit lepicí omítkou. Poté se obvaz nebo lepicí sádra odstraní, pokožka se napařuje v horké vodě s přídavkem mýdla a sody po dobu 10-15 minut a odstraní se nadržené vrstvy (odříznou nůžkami na nehty nebo kleštěmi). Verrukacid se nanáší na vysušenou pokožku několikrát, přičemž se 3-4 minutové přestávky vysuší.

Bradavice na rukou a chodidlech jsou ošetřeny Verrukacidem 7-10krát v intervalu 3-4 minut.

Keratomy a suché mozoly stačí zpracovat 3-4krát v intervalu 3-4 minut.

Pokud je nutné přípravek aplikovat vícekrát, aby nedošlo k popálení okolní pokožky, je vhodné jej namazat zinkovou pastou. Po vysušení poslední dávky Verrukacidu se pasta odstraní suchým tamponem.

Nedoporučuje se odstraňovat genitální bradavice samostatně; jejich léčba Verrukacidem se provádí v ošetřovně polykliniky dermatovenerologem nebo urologem. Lék Verrukacid se aplikuje na každý prvek samostatně 1-2krát v intervalu 3-4 minut.

Opětovné zpracování, pokud je to nutné, se provádí 6-8 dní po odpadnutí kůry. Je povoleno 4-5 procedur.

Recenze léku Verrukacid

Řešení pro externí použití, retinoidy

Indikace pro použití

Recenze

Odstranili papilomy. Dokonce i během těhotenství se objevovali, čekali, až se dostanu z dekretu, postarali se o sebe. Líbil se mi verrukacid v akci. Můžeme říci, že tento problém docela jemně eliminuje..

Dokonale odstraňuje bradavice z kůže. A po jeho použití nezbyly žádné stopy. Žádné jizvy, žádné skvrny, žádné tečky, žádné popáleniny. Poté se bradavice neobjevily. Ale důležitý bod, pečlivě jsme si přečetli pokyny. A my to jen používáme.

Diskuse o léku Verrukacid v poznámkách matek

V zásadě si můžete vzít kohokoli. Sám jsem použil verrukacid, mohu ho doporučit, líbilo se mi to a cena je velmi adekvátní.

Ano, verrukacid trochu peče. Namažte zdravou pokožku kolem místa, kde ji namažete mastným krémem, abyste ji nepoškodili

Verrukacid lze odstranit. Jemně stačí rozmazat nebo nanést mastný krém kolem bradavice. Pokud je malý, stačí jednou pomazání.

verrukacid, dokud neodpadne

Četl jsem o verrukacidu. Oenovi se to líbilo a relativně levné! dík

Mimochodem, lékárník mi včera také poradil v lékárně. Zeptal jsem se na vlaštovičník a na verrukacid, ona mi poradila, abych si vzal verrukacid, protože řekl, že pokud existuje malá bradavice, pak to může pomoci i v jedné aplikaci, dobře, maximálně na dvě. Vzal jsem to, zkusím to... doufám, že všechno dobře dopadne..))

Také jsem řídil verrukacida. Sestra mého manžela je farmaceutka - radila mi. Na patě jsem měl plantar - prošel jsem 2 aplikacemi.

Verrukacid je nyní, také je odstraňuje, stojí cent, ale také musí být opatrní. vezměte salcua krém, rychle se uzdraví

VERRUKACID: recenze

Měl jsem možnost seznámit se s takovým lékem jako Verrukacid loni v létě, když měl můj syn na patě páteř nebo plantární bradavici. Když si při chůzi stěžoval na bolest v patě a viděl jsem příčinu bolestivých pocitů, okamžitě jsem poznal tento zvláštní růst s „kráterem“ uprostřed. V mládí jsem musel hodně trpět stejnými bradavicemi, kterých jsem se dokázal zbavit po delším několikaměsíčním napařování a řezání kůže žiletkou. Jindy různé mravy - syn zaslaný dermatologovi přinesl seznam schůzek. Droga Verrukacid byla na seznamu. Nebudou žádné nepříjemné fotografie.
Indikace léku Verrukacid
Společné nitkovité a plantární bradavice, papilomy, genitální bradavice kůže, suché mozoly, keratomy.
V. číst více errakutsid - recenze
V našem městě to podle očekávání nebylo v lékárnách, ale ve větších městech není těžké jej najít. Cena za léto roku 2017 je na fotografii. Objem je 2 gramy, ale lék se aplikuje bodově, takže to bude stačit na ošetření plantárních bradavic, interdigitálních kuřích a dalších výrůstků pro více než jednu osobu.
Verracucid - rozsah
Verrucid má štiplavý, silný a nepříjemný fenolický zápach. Uvnitř krabice je návod k použití (ztracený). Existují kontraindikace a vedlejší účinky, proto si před použitím pečlivě přečtěte pokyny (včetně samoléčby).
Verracucid - kontraindikace
Plantární ošetření bradavic. Před aplikací Verrukacidu byla provedena horká lázeň s roztokem mýdla a sody. Keratinizovaná kůže v místě těsnění byla odříznuta nůžkami na nehty. Povrch otřeli do sucha a osušili. Poté byl aplikátor (nebudu to nazývat pohodlným) „napíchnut“ do středu hrotu a vedle něj. Po vysušení se aplikace opakovala 3-4krát. Během aplikace se někdy objevila krev. Ale čím více odříznete zrohovatělou pokožku, tím rychleji bude plantární bradavice reagovat na léčbu..
Kůže pokrytá přípravkem zbělá. Pak to "zemře", bude pokryto strupy. Jelikož tyto „krusty“ zaschnou a odstraní se, je třeba postup opakovat, dokud nebude plantární bradavice zcela odstraněna. Celý proces trval asi dva měsíce. Ne rychle. Ale tady musíte tančit ze srážení kožních bílkovin pomocí Verrukacidu u konkrétní osoby.
Verracucid je účinný lék na bradavice a papilomy
Ošetření interdigitálních kuřích. Během zimních měsíců často čelím problému bolestivých výrůstků na vnitřní straně prstů. Hledal jsem podobné pečeti na internetu a zjistil jsem, že se jedná o interdigitální mozoly. Předpokládala, že se jedná o „suchou kukuřici“ - proto je také možné ji léčit přípravkem Verracucid. Použil jsem to podle výše uvedeného schématu - horká koupel s roztokem mýdla a sody, odstranění zrohovatělé kůže, aplikace drogy aplikátorem. V mém případě léčebný proces trval méně času, protože „kořen“ páteře jde dovnitř a musí být zcela odstraněn a interdigitální kalus je povrchní útvar.
Léčba kožních výrůstků neznámé etiologie. Od nepaměti mám na čele mírnou pečeť. Barva - přirozená, „barva kůže“, ale vizuálně a hmatově vyniká. Nosím ofinu, takže mi v hlavě zableskla myšlenka na laserové odstranění. Ale vzpomněl jsem si, že existuje Verrukacid! Je třeba to zkusit. Je jasné, že zde nejsou žádné zásobníky a nůžky na manikúru.
Nanášení aplikátoru na sebe bodově na čele není nejlepším řešením. Nevyhovující. Poprvé jsem „narazil“. Vytvořila se kůra, byla odstraněna, proces aplikace se opakoval. Tentokrát jsem se popálil v okolí pokožky - musel jsem ji namazat zinkovou pastou, jak je doporučeno v pokynech.
Pokud se Verrukacid dostane do okolních zdravých oblastí pokožky, doporučuje se OKAMŽITĚ ji setřít suchým hadříkem nebo vatovým tamponem a namazat pokožku silnou vrstvou mastné masti (například vazelínou).
Po odstranění kůry se nahromadění minimalizovalo, ale kůže na tomto místě vynikla barevně. Použil jsem Imoferase jako léčbu po akné. Dnes zůstává jen nepatrná nerovnost pokožky, téměř nepostřehnutelná, pokud nevíte, kde hledat a kde hledat..
Věřím, že lék Verrukaacid funguje a umožňuje vám rychle, téměř bezbolestně a bezpečně, doma, zbavit se benigních útvarů na kůži, které způsobují nepohodlí. Ve prospěch přípravku Verrukacid hovoří také doporučení dermatologa k použití drogy.

Měl jsem možnost seznámit se s takovým lékem jako Verrukacid loni v létě, když měl můj syn na patě páteř nebo plantární bradavici. Když si při chůzi stěžoval na bolest v patě a viděl jsem příčinu bolestivých pocitů, okamžitě jsem poznal tento zvláštní růst s „kráterem“ uprostřed. V mládí jsem musel hodně trpět stejnými bradavicemi, kterých jsem se dokázal zbavit po delším několikaměsíčním napařování a řezání kůže žiletkou. Jindy různé mravy - syn zaslaný dermatologovi přinesl seznam schůzek. Droga Verrukacid byla na seznamu. Nebudou žádné nepříjemné fotografie.
Indikace léku Verrukacid
Společné nitkovité a plantární bradavice, papilomy, genitální bradavice kůže, suché mozoly, keratomy.
Verracucid - recenze
V našem městě to podle očekávání nebylo v lékárnách, ale ve větších městech není těžké jej najít. Cena za léto roku 2017 je na fotografii. Objem je 2 gramy, ale lék se aplikuje bodově, takže to bude stačit na ošetření plantárních bradavic, interdigitálních kuřích a dalších výrůstků pro více než jednu osobu.
Verracucid - rozsah
Verrucid má štiplavý, silný a nepříjemný fenolický zápach. Uvnitř krabice je návod k použití (ztracený). Existují kontraindikace a vedlejší účinky, proto si před použitím pečlivě přečtěte pokyny (včetně samoléčby).
Verracucid - kontraindikace
Plantární ošetření bradavic. Před aplikací Verrukacidu byla provedena horká lázeň s roztokem mýdla a sody. Keratinizovaná kůže v místě těsnění byla odříznuta nůžkami na nehty. Povrch otřeli do sucha a osušili. Poté byl aplikátor (nebudu to nazývat pohodlným) „napíchnut“ do středu hrotu a vedle něj. Po vysušení se aplikace opakovala 3-4krát. Během aplikace se někdy objevila krev. Ale čím více odříznete zrohovatělou pokožku, tím rychleji bude plantární bradavice reagovat na léčbu..
Kůže pokrytá přípravkem zbělá. Pak to "zemře", bude pokryto strupy. Jelikož tyto „krusty“ zaschnou a odstraní se, je třeba postup opakovat, dokud nebude plantární bradavice zcela odstraněna. Celý proces trval asi dva měsíce. Ne rychle. Ale tady musíte tančit ze srážení kožních bílkovin pomocí Verrukacidu u konkrétní osoby.
Verracucid je účinný lék na bradavice a papilomy
Ošetření interdigitálních kuřích. Během zimních měsíců často čelím problému bolestivých výrůstků na vnitřní straně prstů. Hledal jsem podobné pečeti na internetu a zjistil jsem, že se jedná o interdigitální mozoly. Předpokládala, že se jedná o „suchou kukuřici“ - proto je také možné ji léčit přípravkem Verracucid. Použil jsem to podle výše uvedeného schématu - horká koupel s roztokem mýdla a sody, odstranění zrohovatělé kůže, aplikace drogy aplikátorem. V mém případě léčebný proces trval méně času, protože „kořen“ páteře jde dovnitř a musí být zcela odstraněn a interdigitální kalus je povrchní útvar.
Léčba kožních výrůstků neznámé etiologie. Od nepaměti mám na čele mírnou pečeť. Barva - přirozená, „barva kůže“, ale vizuálně a hmatově vyniká. Nosím ofinu, takže mi v hlavě zableskla myšlenka na laserové odstranění. Ale vzpomněl jsem si, že existuje Verrukacid! Je třeba to zkusit. Je jasné, že zde nejsou žádné zásobníky a nůžky na manikúru.
Nanášení aplikátoru na sebe bodově na čele není nejlepším řešením. Nevyhovující. Poprvé jsem „narazil“. Vytvořila se kůra, byla odstraněna, proces aplikace se opakoval. Tentokrát jsem se popálil v okolí pokožky - musel jsem ji namazat zinkovou pastou, jak je doporučeno v pokynech.
Pokud se Verrukacid dostane do okolních zdravých oblastí pokožky, doporučuje se OKAMŽITĚ ji setřít suchým hadříkem nebo vatovým tamponem a namazat pokožku silnou vrstvou mastné masti (například vazelínou).
Po odstranění kůry se nahromadění minimalizovalo, ale kůže na tomto místě vynikla barevně. Použil jsem Imoferase jako léčbu po akné. Dnes zůstává jen nepatrná nerovnost pokožky, téměř nepostřehnutelná, pokud nevíte, kde hledat a kde hledat..
Věřím, že lék Verrukaacid funguje a umožňuje vám rychle, téměř bezbolestně a bezpečně, doma, zbavit se benigních útvarů na kůži, které způsobují nepohodlí. Ve prospěch přípravku Verrukacid hovoří také doporučení dermatologa k použití drogy.

Ahoj! Také bych se rád podělil o své zkušenosti s používáním Verrukacidu. Četl jsem spoustu recenzí zde a na jiných webech. Téměř každý píše totéž. Obrovský požadavek, sdílejte obrázky míst, kde jste použili Verrukacid!
Není to poprvé, co jsem sám použil verrukacid. A mohu říci, že musíte jednat velmi opatrně. Aplikuji zinkovou pastu kolem papilomu, což jsem neudělal poprvé. Potom nanesu kapku verrucacidu párátkem. Počkám 3-4 minuty. Dívky, v tuto chvíli je důležité nehýbat se, v tom smyslu, hned po aplikaci, protože kapka může odtékat na otevřenou kůži, je to velmi bolestivé a v prvních hodinách se objeví oteklé popáleniny.
Tady je na noze malý papilom. Hodil jsem na něj slušnou kapku, počkal jsem 5 minut a vstal (kapaná kapka je již zapnutá. Čtěte ještě několik hodin, spálí mi kůži. Neopakujte mou chybu.
Před několika dny jsem ošetřil jednu malou bradavici.
Verrukacid Ještě to nezčernalo, ale čekám. Uvidíme. Možná budu recenzi později aktualizovat.
Letos na jaře jsem odstranil několik malých papillomů na krku. Zkušenost byla přibližně stejná, ale popáleniny již dávno pominuly, papilomy také.
Ale přesto vás chci co nejvíce varovat - buďte velmi opatrní. Je lepší vše kolem natřít mastí předem, hned vedle papilomu zinkovou pastou a ujistěte se, že kapka zaschne.
Obecně jsem s verrukacidem spokojen, protože ve svém volném čase doma můžete začít odstraňovat jakýkoli byaki, protože mě svědí ruce a naše droga, domácí. Ale na tváři se zatím neodvažuji, plánuji jít k dermatologovi.
Na těžko přístupných místech vám doporučuji požádat někoho blízkého, protože i když je někde na krku použití velmi nepohodlné a snadno se dotýká zdravé kůže.
O pár dní později. Popálenina nezmizí, po přečtení článků na internetu jsem šel k dermatologovi. Dermatologka zkroutila prst na můj spánek a řekla mi, abych už takhle neexperimentovala) Dívky, upřímně, tento lék už nedoporučuji. Přejít na skinnera. Nyní hojím rány a plánuji je po zotavení odstranit laserem.

Ahoj! Také bych se rád podělil o své zkušenosti s používáním Verrukacidu. Četl jsem spoustu recenzí zde a na jiných webech. Téměř každý píše totéž. Obrovský požadavek, sdílejte obrázky míst, kde jste použili Verrukacid!
Není to poprvé, co jsem sám použil verrukacid. A mohu říci, že musíte jednat velmi opatrně. Aplikuji zinkovou pastu kolem papilomu, což jsem neudělal poprvé. Potom nanesu kapku verrucacidu párátkem. Počkám 3-4 minuty. Dívky, v tuto chvíli je důležité nehýbat se, v tom smyslu, hned po aplikaci, protože kapka může odtékat na otevřenou kůži, je to velmi bolestivé a v prvních hodinách se objeví oteklé popáleniny.
Tady je na noze malý papilom. Hodil jsem na něj slušnou kapku, počkal jsem 5 minut a vstal (kapaná kapka už několik hodin pálí kůži. Neopakuj mou chybu.
Před několika dny jsem ošetřil jednu malou bradavici.
Verrukacid Ještě to nezčernalo, ale čekám. Uvidíme. Možná budu recenzi později aktualizovat.
Letos na jaře jsem odstranil několik malých papillomů na krku. Zkušenost byla přibližně stejná, ale popáleniny již dávno pominuly, papilomy také.
Ale přesto vás chci co nejvíce varovat - buďte velmi opatrní. Je lepší vše kolem natřít mastí předem, hned vedle papilomu zinkovou pastou a ujistěte se, že kapka zaschne.
Obecně jsem s verrukacidem spokojen, protože ve svém volném čase doma můžete začít odstraňovat jakýkoli byaki, protože mě svědí ruce a naše droga, domácí. Ale na tváři se zatím neodvažuji, plánuji jít k dermatologovi.
Na těžko přístupných místech vám doporučuji požádat někoho blízkého, protože i když je někde na krku použití velmi nepohodlné a snadno se dotýká zdravé kůže.
O pár dní později. Popálenina nezmizí, po přečtení článků na internetu jsem šel k dermatologovi. Dermatologka zkroutila prst na můj spánek a řekla mi, abych už takhle neexperimentovala) Dívky, upřímně, tento lék už nedoporučuji. Přejít na skinnera. Nyní hojím rány a plánuji je po zotavení odstranit laserem.

Loni v létě se u mého syna vyvinuly na patě několik plantárních bradavic. Nazývají se také „trny“. Bradavice způsobovala bolest při chůzi, protože začal tlak na zanícenou oblast kůže.

Vzpomínám si, že v mládí jsem také utrpěl takové neštěstí, ale k „shipigu“ jsem zacházel improvizovanými prostředky, z nichž se každý moderní člověk otřese. Napařil jsem kůži a čepelí odřízl keratinizované oblasti. Během několika měsíců takových " poprav " se mi konečně podařilo zbavit se plantární bradavice. A okamžitě jsem poslal svého syna k dermatologovi.

Dermatolog předepsal koupit Verrakucid. Kůže měla být předtím napařena v roztoku mýdla a sody, také jsme tam přidali sůl a poté odříznout všechny vrstvy keratinizované kůže nůžkami na nehty, které mohou být bezbolestné. Přečtěte si více o jeho odstranění a v " jádru "bradavice, kde trčí právě tato" shipiga ", musíte bodově, aniž byste se dotkli zdravé pokožky, aplikovat roztok Verrakucid. V balení je speciální ostrý hrot.

Náklady na finanční prostředky pro rok 2017 činily 207 rublů. Pravděpodobně je to levné, protože spotřeba je minimální, ale opravdu to závisí na počtu bradavic a papilomů na těle.

Zpracování muselo probíhat asi dva měsíce. Vedle největších bradavic se poblíž začaly tvořit malé a mělké. Všiml jsem si toho na svém vlastním příkladu - že se zdá, že se tyto „hroty“ množí. Proto je lepší reagovat hned, než čekat, až jich bude místo jednoho „hrotu“ deset.

Pokud se roztok Verracucid dostane na zdravou tkáň, spálí ji. Místo bude bolet, vytvoří se strup, který pak bez následků zmizí. Proto buďte opatrní a naneste produkt na bolavé místo bodově.

Verrakucid také prokázal svou účinnost při léčbě interdigitálních kuřích a kožních výrůstků na obličeji. Na čele jsem měl malou hustou skvrnu, stejnou barvu jako zbytek kůže, ale vypadalo to jako „blamba“ “. Nepamatuji si, kdy jsem to dostal.

Protože nosím ofinu, nijak zvlášť jsem se neobtěžoval. Ale pak jsem se rozhodl, že mi narostou vlasy, a chtěl jsem mít možnost otevřít si čelo. Použil jsem Verrakucid dvakrát. Poprvé po uzdravení kůra jednoduše odpadla, růst se zmenšil, ale stále to bylo patrné. A podruhé byla pokožka hladká a dokonce i na místě, kde byla malá oblast keratinizované kůže.

Droga voní velmi nepříjemně. Ale výsledek po nanesení je dobrý, jen musíte být opatrní a nemazat všechno.

Loni v létě se u mého syna vyvinuly na patě několik plantárních bradavic. Nazývají se také „trny“. Bradavice způsobovala bolest při chůzi, protože začal tlak na zanícenou oblast kůže.

Vzpomínám si, že v mládí jsem také utrpěl takové neštěstí, ale k „shipigu“ jsem zacházel improvizovanými prostředky, z nichž se každý moderní člověk otřese. Napařil jsem kůži a čepelí odřízl keratinizované oblasti. Během několika měsíců takových " poprav " se mi konečně podařilo zbavit se plantární bradavice. A okamžitě jsem poslal svého syna k dermatologovi.

Dermatolog předepsal koupit Verrakucid. Kůže měla být předtím napařena v roztoku mýdla a sody, také jsme tam přidali sůl, poté odstřihnout všechny vrstvy keratinizované kůže nůžkami na nehty, které lze bezbolestně odstranit, a do „jádra“ bradavice, kde vyčnívá právě tato „shipiga“ ", musíte bodově, aniž byste se dotkli zdravé pokožky, aplikovat roztok Verrakucid. V balení je speciální ostrý hrot.

Náklady na finanční prostředky pro rok 2017 činily 207 rublů. Pravděpodobně je to levné, protože spotřeba je minimální, ale opravdu to závisí na počtu bradavic a papilomů na těle.

Zpracování muselo probíhat asi dva měsíce. Vedle největších bradavic se poblíž začaly tvořit malé a mělké. Všiml jsem si toho na svém vlastním příkladu - že se zdá, že se tyto „hroty“ množí. Proto je lepší reagovat hned, než čekat, až jich bude místo jednoho „hrotu“ deset.

Pokud se roztok Verracucid dostane na zdravou tkáň, spálí ji. Místo bude bolet, vytvoří se strup, který pak bez následků zmizí. Proto buďte opatrní a naneste produkt na bolavé místo bodově.

Verrakucid také prokázal svou účinnost při léčbě interdigitálních kuřích a kožních výrůstků na obličeji. Na čele jsem měl malou hustou skvrnu, stejnou barvu jako zbytek kůže, ale vypadalo to jako „blamba“ “. Nepamatuji si, kdy jsem to dostal.

Protože nosím ofinu, nijak zvlášť jsem se neobtěžoval. Ale pak jsem se rozhodl, že mi narostou vlasy, a chtěl jsem mít možnost otevřít si čelo. Použil jsem Verrakucid dvakrát. Poprvé po uzdravení kůra jednoduše odpadla, růst se zmenšil, ale stále to bylo patrné. A podruhé byla pokožka hladká a dokonce i na místě, kde byla malá oblast keratinizované kůže.

Droga voní velmi nepříjemně. Ale výsledek po nanesení je dobrý, jen musíte být opatrní a nemazat všechno.

Koupí této drogy jste vystaveni velkému riziku! Lékař předepsal lék dítěti k odstranění bradavic na prstech. Po 4 použitích se snížily, ale nezmizely!
S tímto děsivým zápachem trvalo několik dní. Během procedury láhev náhodně spadla na koberec a narazila mi na nohy a ruce, doslova za minutu se to začalo strašně štípnout a já, jako opařený, vrhl se do vany, začal jsem tuto tekutinu omývat mýdlem. Okamžitě se po celém těle objevily chemické popáleniny a strašná bolest, takovou bolest jsem při porodu ani nezažil. To vše trvalo několik hodin, a to i přes mast na popáleniny, kterou můj manžel musel okamžitě utéct koupit. Pomohl pouze Ketanov. Na koberci, kde se tekutina rozlila, se vytvořila 1 cm hluboká díra. Nyní přemýšlejte o tom, co by s vámi mohlo projít. Nedej bože, aby si to dítě vložilo do úst. přečtěte si více rukou s touto drogou nebo najděte tuto láhev v nepřítomnosti rodiče. Takové věci jsou život ohrožující a neměly by se prodávat v lékárně, pouze pod dohledem lékaře ve zdravotnickém zařízení!
Koneckonců, ošetření jedné bradavice může stát vás a vaše blízké životy.!

Koupí této drogy jste vystaveni velkému riziku! Lékař předepsal lék dítěti k odstranění bradavic na prstech. Po 4 použitích se snížily, ale nezmizely!
S tímto děsivým zápachem trvalo několik dní. Během procedury láhev náhodně spadla na koberec a narazila mi na nohy a ruce, doslova za minutu se to začalo strašně štípnout a já, jako opařený, vrhl se do vany, začal jsem tuto tekutinu omývat mýdlem. Okamžitě se po celém těle objevily chemické popáleniny a strašná bolest, takovou bolest jsem při porodu ani nezažil. To vše trvalo několik hodin, a to i přes mast na popáleniny, kterou můj manžel musel okamžitě utéct koupit. Pomohl pouze Ketanov. Na koberci, kde se tekutina rozlila, se vytvořila 1 cm hluboká díra. Nyní přemýšlejte o tom, co by s vámi mohlo projít. Nedej bože, aby si dítě vložilo ruce s touto drogou do úst, nebo našlo tuto láhev v nepřítomnosti rodiče. Takové věci jsou život ohrožující a neměly by se prodávat v lékárně, pouze pod dohledem lékaře ve zdravotnickém zařízení!
Koneckonců, ošetření jedné bradavice může stát vás a vaše blízké životy.!

Ani si nepamatuji, jak dlouho mi bradavice na palci levé ruky vadila. Zacházel jsem s ním jako s částí těla, aniž bych přemýšlel o odstranění a že je to v zásadě možné. Dokud jsem náhodou nenarazil na příběh nějaké dívky ve VK o jejím problému.
Zpočátku mluvila o léku na bázi vlaštovičníku. Začal jsem hledat recenze, našel jsem spoustu negativity. Manžel také řekl, že měl zkušenosti s používáním podobného chemického činidla. Myslím, dobře... No, existuje nějaká alternativa?!
Druhým nástrojem, který upoutal mou pozornost, byla tužka lapis (myslím, že se tak jmenuje). Našel jsem pozitivní recenze, vystřelil jsem na nákup, ale. nenalezeno v žádné lékárně. Objednávání z internetu také selhalo, protože do regionů nedošlo k dodání zdravotnického zboží. Ukázalo se. Přečtěte si více, moje touha zbavit se bradavice, která zasahuje do života nad nějakými překážkami - začal jsem hledat ještě více, číst, sledovat video.
V důsledku toho jsem se zastavil u léku Verrukatsid. Upřímně řečeno, recenze na irecommend mě přiměly ke koupi. Zatímco mnozí z nich slibovali negativní zkušenosti a žádné výsledky, našli se i ti, kteří inspirovali akci. Koupil jsem to a běžel domů rozmazávat!
Četl jsem, že jeho vůně je velmi štiplavá, ale dokonce mě překvapilo, jak moc. Opravdu, žíravý a nepříjemný, zůstává dlouho v nose a „pronásleduje“ V konzistenci je Verrukacid mastný, ale spíše tekutý, rychle se šíří. A to je problém, protože musíte být velmi opatrní, abyste nepoškodili zdravou pokožku..
Mimochodem, osobně jsem se trochu dostal přes okraj bradavice - nic hrozného se nestalo, uzdravil se. Více! Aplikátor je hrozný. Nebo jsem si nemohl zvyknout na křivé ruce. Ale kolik jsem rozmazal, tolikrát jsem přemýšlel, jak to udělat správně. Buď po nanesení na okraj lahvičky nezůstalo na aplikátoru nic, nebo přes okraj došlo k velké kapce. Snažil jsem se použít dřevěnou hůl - obecně to nemá smysl)) A tak.. Pojďme k mé zkušenosti. Všiml jsem si, že jsem bradavici na prstu odstranil podruhé. Poprvé, co jsem nefotil, jsem o tom ani nepřemýšlel. Chybou byl nedostatek napařování (a pokyny to důrazně doporučují!) A nedostatečné množství aplikace. Podle pokynů bylo nutné rozmazávat 7-10krát každé 3 minuty, rozmazal jsem na minimum. Obecně se po 1,5 týdnu všechno vrátilo tak, jak to bylo.
Podruhé jsem prořízl třísku =) Předmýval jsem nádobí téměř v horké vodě, aby byla bradavice důkladně nasáklá. A aplikoval maximální počet opakování - 10. Fotografie bezprostředně po aplikaci poslední části: Bradavice zbělá. Barva zmizí asi za den. A hlavní podmínkou je nemočit den! Bylo těžké to splnit, musel jsem to zkusit. Foto po několika dnech: Bradavice se stává kůrou. Poprvé jsem se to snažil všemožně zachytit a nakonec jsem to sundal. Možná to byla také moje chyba. Podruhé jsem trpělivě čekal, co se stane. Foto asi po 3 týdnech: Už nic není! Možná vystoupila dříve, ale tento okamžik mi právě chyběl. Foto asi o měsíc později: Celá věc byla v měsíci dubnu. Nyní uplynulo několik měsíců, na tomto místě není ani náznak bradavice. Jsem šťastný jako slon!)) Myslím, že je napsáno, že lék nejen na bradavice, ale také na papilomy, musíte použít. Dlouho mi vadil výrůstek na bradě, který je vidět i pod makeupem. Vždycky jsem si myslel, že je to krtek, prostě bezbarvý. Rozhodl jsem se jít k dermatologovi a objasnit. Ukázalo se, že to byl papilom. Zde je fotka PŘED: Okamžitě vás žádám, abyste mi odpustili fotografii hrozné kůže, která bude následovat ((Stalo se, že jsem zahájil svůj experiment v ne nejlepších dnech pro ženu. No, brada zjevně není mojí referenční částí těla))) Po aplikaci papilomu zpočátku také zbělela, ale po hodině nebo dvou zčernala: Jako bradavice se po několika dnech změnila na kůru: Nebylo snadné to skrýt, to je jisté. Dokonce jsem jednou vyšel s přilnavou omítkou na bradě)) A v prvních dnech se zapálil pupínek pod papiloma. Nevím, možná taková reakce. Postupné fotografie ukážu dále: Potom jsem přestal fotit. Chtěl bych poznamenat, že papilom zcela nezmizel. Mnohokrát jsem se bál to rozmazat - stále to není prst. Nyní vypadá takto (napravo - pupínek =)): Už se zmenšila a pod make-upem to vůbec není vidět. Plánuji v září, kdy nebude tak horko, opakovat aplikaci, ale ne 3krát, ale 5krát. A s předběžným napařením, aby se póry lépe otevřely.
Celkově si myslím, že Verrukacid odvedl skvělou práci. Není to tak drahé (koupil jsem ho za 198 rublů) a plní svou funkci rychle (méně než měsíc), pokud budete postupovat podle pokynů. Radím všem!))

Ani si nepamatuji, jak dlouho mi bradavice na palci levé ruky vadila. Zacházel jsem s ním jako s částí těla, aniž bych přemýšlel o odstranění a že je to v zásadě možné. Dokud jsem náhodou nenarazil na příběh nějaké dívky ve VK o jejím problému.
Zpočátku mluvila o léku na bázi vlaštovičníku. Začal jsem hledat recenze, našel jsem spoustu negativity. Manžel také řekl, že měl zkušenosti s používáním podobného chemického činidla. Myslím, dobře... No, existuje nějaká alternativa?!
Druhým nástrojem, který upoutal mou pozornost, byla tužka lapis (myslím, že se tak jmenuje). Našel jsem pozitivní recenze, vystřelil jsem na nákup, ale. nenalezeno v žádné lékárně. Objednávání z internetu také selhalo, protože do regionů nedošlo k dodání zdravotnického zboží. Ukázalo se, že moje touha zbavit se bradavice, která zasahovala do mého života nad nějakými překážkami, začala ještě více hledat, číst, sledovat video..
V důsledku toho jsem se zastavil u léku Verrukatsid. Upřímně řečeno, recenze na irecommend mě přiměly ke koupi. Zatímco mnozí z nich slibovali negativní zkušenosti a žádné výsledky, našli se i ti, kteří inspirovali akci. Koupil jsem to a běžel domů rozmazávat!
Četl jsem, že jeho vůně je velmi štiplavá, ale dokonce mě překvapilo, jak moc. Opravdu, žíravý a nepříjemný, zůstává dlouho v nose a „pronásleduje“ V konzistenci je Verrukacid mastný, ale spíše tekutý, rychle se šíří. A to je problém, protože musíte být velmi opatrní, abyste nepoškodili zdravou pokožku..
Mimochodem, osobně jsem se trochu dostal přes okraj bradavice - nic hrozného se nestalo, uzdravil se. Více! Aplikátor je hrozný. Nebo jsem si nemohl zvyknout na křivé ruce. Ale kolik jsem rozmazal, tolikrát jsem přemýšlel, jak to udělat správně. Buď po nanesení na okraj lahvičky nezůstalo na aplikátoru nic, nebo přes okraj došlo k velké kapce. Snažil jsem se použít dřevěnou hůl - obecně to nemá smysl)) A tak.. Pojďme k mé zkušenosti. Všiml jsem si, že jsem bradavici na prstu odstranil podruhé. Poprvé, co jsem nefotil, jsem o tom ani nepřemýšlel. Chybou byl nedostatek napařování (a pokyny to důrazně doporučují!) A nedostatečné množství aplikace. Podle pokynů bylo nutné rozmazávat 7-10krát každé 3 minuty, rozmazal jsem na minimum. Obecně se po 1,5 týdnu všechno vrátilo tak, jak to bylo.
Podruhé jsem prořízl třísku =) Předmýval jsem nádobí téměř v horké vodě, aby byla bradavice důkladně nasáklá. A aplikoval maximální počet opakování - 10. Fotografie bezprostředně po aplikaci poslední části: Bradavice zbělá. Barva zmizí asi za den. A hlavní podmínkou je nemočit den! Bylo těžké to splnit, musel jsem to zkusit. Foto po několika dnech: Bradavice se stává kůrou. Poprvé jsem se to snažil všemožně zachytit a nakonec jsem to sundal. Možná to byla také moje chyba. Podruhé jsem trpělivě čekal, co se stane. Foto asi po 3 týdnech: Už nic není! Možná vystoupila dříve, ale tento okamžik mi právě chyběl. Foto asi o měsíc později: Celá věc byla v měsíci dubnu. Nyní uplynulo několik měsíců, na tomto místě není ani náznak bradavice. Jsem šťastný jako slon!)) Myslím, že je napsáno, že lék nejen na bradavice, ale také na papilomy, musíte použít. Dlouho mi vadil výrůstek na bradě, který je vidět i pod makeupem. Vždycky jsem si myslel, že je to krtek, prostě bezbarvý. Rozhodl jsem se jít k dermatologovi a objasnit. Ukázalo se, že to byl papilom. Zde je fotka PŘED: Okamžitě vás žádám, abyste mi odpustili fotografii hrozné kůže, která bude následovat ((Stalo se, že jsem zahájil svůj experiment v ne nejlepších dnech pro ženu. No, brada zjevně není mojí referenční částí těla))) Po aplikaci papilomu zpočátku také zbělela, ale po hodině nebo dvou zčernala: Jako bradavice se po několika dnech změnila na kůru: Nebylo snadné to skrýt, to je jisté. Dokonce jsem jednou vyšel s přilnavou omítkou na bradě)) A v prvních dnech se zapálil pupínek pod papiloma. Nevím, možná taková reakce. Postupné fotografie ukážu dále: Potom jsem přestal fotit. Chtěl bych poznamenat, že papilom zcela nezmizel. Mnohokrát jsem se bál to rozmazat - stále to není prst. Nyní vypadá takto (napravo - pupínek =)): Už se zmenšila a pod make-upem to vůbec není vidět. Plánuji v září, kdy nebude tak horko, opakovat aplikaci, ale ne 3krát, ale 5krát. A s předběžným napařením, aby se póry lépe otevřely.
Celkově si myslím, že Verrukacid odvedl skvělou práci. Není to tak drahé (koupil jsem ho za 198 rublů) a plní svou funkci rychle (méně než měsíc), pokud budete postupovat podle pokynů. Radím všem!))

Články O Burzitida